Kanteel Kinderopvang

 

IFrame

Kinderdagverblijf

Ieder kind heeft een natuurlijke drang om zijn talent te ontwikkelen. Op een kinderdagverblijf van Kanteel laten wij kinderen dit in hun eigen tempo en op hun eigen unieke manier doen. Of ze nu baby, dreumes of peuter zijn, altijd kijken we naar de behoefte van ieder kind. Zo kun jij je kinderen met een gerust hart achterlaten, je weet dat ons kinderdagverblijf een vertrouwde plek is.

Wij werken met vaste groepen
Jouw kind komt in een vaste groep met bekende pedagogische medewerkers en vaste gezichten van de andere kinderen. Zeker voor de allerjongsten binnen het kinderdagverblijf is dit heel belangrijk.

Hoe doen we dat?
Voor de baby’s nemen we de tijd en de rust om veel contact te maken door ze op schoot te nemen, kiekeboe spelletjes te spelen en te stimuleren in het rollen, kruipen en zitten. Voor de dreumes wordt de wereld steeds groter en vaak hand in hand met de pedagogisch medewerker gaan zij op ontdekkingtocht. Peuters hebben natuurlijk meer ruimte nodig en op veel locaties zijn er speciale ruimtes zoals een speelhal of atelier waar we activiteiten aanbieden die bij hun ontwikkeling passen. Hierbij proberen we de peuters ook voor te bereiden op de volgende stap in hun leven: de basisschool.

Op veel locaties zijn er groepen waar kinderen van nul tot vier jaar bij elkaar in de groep zitten: de verticale groep noemen we dit.
De jonge kinderen leren hier veel van de oudere kinderen en de peuters leren hoe ze rekening moeten houden met de kleintjes. Als ze dit willen kunnen ze ook vaak helpen met klusjes of een flesje geven. In deze groepen kan een baby ook in dezelfde groep als zijn grotere broer of zus zitten en blijven ze bij elkaar gedurende de dag.

Altijd een Kanteel locatie in de buurt
Wil je een keer een kijkje nemen en de sfeer proeven op één van onze locaties? Je bent van harte welkom. Je kunt direct contact opnemen met de manager van de betreffende locatie.

Vragen van ouders
Hoe werken jullie?
Wil je weten wat onze pedagogische doelen zijn, in ons pedagogische bouwstenen kun je lezen wat onze pedagogische doelen zijn.
Iedere locatie geeft op zijn manier kleur aan dit algemene beleidsplan door samen met ouders een pedagogisch werkplan te schrijven. Dit plan is verkrijgbaar op de locatie van je keuze.

Hoe ziet een dag op het kinderdagverblijf eruit?
Net als bij je thuis houden wij sterk rekening met de basisbehoeften van de kinderen. De dagindeling van baby’s is helemaal afgestemd op hun leef-, eet- en slaappatroon. Als kinderen ouder worden gaan ze meer deelnemen aan het ritme van de groep. Dat betekent samen eten, samen opruimen, samen afspraken maken, het samen gezellig maken en natuurlijk samen spelen.

Contact

Kanteel Kinderopvang
Zaltbommel
tel: 073-8519999
e-mail:  info@kanteel.nl
Website: www.kanteel.nl

 

Aanbieders

Bedrijven & Diensten

Horeca

Huis en Tuin

Kleding

Beauty en Wellness

Media

Onderwijs

Sport & Ontspanning

Theater/Film/Cultuur

Verenigingen en Instellingen

Supermarkten

Toerisme

Verenigingen

Vervoer

Winkels

Zorg & Gemeenschap

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven