Golfvereniging de Dorpswaard

 

De aantrekkelijkste verenigingsbaan in de regio

Golfclub De Dorpswaard is een vereniging waar de golfer die ontspannen wil spelen zich thuis voelt. De golfbaan is buitendijks aangelegd in het oude stroomgebied van de Maas op de grens van Gelderland en Noord-Brabant. Gerard Jol is er in geslaagd om hier een uitdagende 9-holesbaan te ontwerpen. Er wordt door de leden alles aan gedaan om het levendige en natuurlijke karakter van de golfbaan te waarborgen.  Het prachtige clubhuis op palen mag uniek genoemd worden en nodigt uit voor regelmatig bezoek. De sfeer in het clubhuis en op het terras is informeel en gezellig. Een goede horecavoorziening zorgt voor de rest. Nieuwkomers zijn altijd van harte welkom en worden door de leden opgevangen en geïntroduceerd. Ook greenfeespelers kunnen rekenen op een gastvrij onthaal. Vooraf telefonisch melden is wel een vereiste om teleurstelling te voorkomen.

De club kent geen starttijdensysteem waardoor er op ieder gewenst moment gegolfd kan worden. De marshals zijn de gastheren en -vrouwen op de baan. Zij zorgen voor een vlot verloop van het golfspel. De oefenfaciliteiten zijn aantrekkelijk, vooral de driving range op water. De golfschool speelt in op de behoefte om het golfen te verbeteren met voor iedere golfer een op maat gesneden aanpak. Er is volop gelegenheid voor deelname aan clubactiviteiten. Een interactieve website zorgt voor een goede communicatie tussen de leden en de club. Het wedstrijdprogramma loopt het hele jaar door en wordt door de leden als buitengewoon gevarieerd ervaren. Niet voor niets wordt De Dorpswaard de aantrekkelijkste verenigingsbaan in de regio genoemd.

Tarieven 2016

Speelrecht + contributie € 895,-
Inschrijfgeld € n.v.t.
http://www.dorpswaard.com

Leden betalen naast het speelrecht en verenigingscontributie een jaarlijkse barfee van € 100,-. 

Businesslidmaatschap

Het businesslidmaatschap wordt afgesloten voor het lopende jaar en het daaropvolgende kalenderjaar. Het eerste jaarbedrag wordt naar rato vastgesteld. Business is maatwerk. Bent u geïnteresseerd neemt u dan contact op met Frits Taal, clubmanager via 0418-634803

Parcontract ( 1 speelrecht ) € 1.800
Birdiecontract ( 2 speelrechten ) € 3.250
Eaglecontract ( 3 speelrechten ) € 4.700
Ieder extra speelrecht € 1.000,

Contact

Golfvereniging de Dorpswaard
Piekenwaardweg 3
5331 PD Kerkdriel
tel: 0418634803
e-mail: info@dorpswaard.com
Website: www.dorpswaard.com

Openingstijden

Maandag:
vanaf 7.00 uur
Dinsdag:
vanaf 7.00 uur
Woensdag:
vanaf 7.00 uur
Donderdag:
vanaf 7.00 uur
Vrijdag:
vanaf 7.00 uur
Zaterdag:
vanaf 7.00 uur
Zondag:
vanaf 7.00 uur

 

Aanbieders

Bedrijven & Diensten

Horeca

Huis en Tuin

Kleding

Beauty en Wellness

Media

Onderwijs

Sport & Ontspanning

Theater/Film/Cultuur

Verenigingen en Instellingen

Supermarkten

Toerisme

Verenigingen

Vervoer

Winkels

Zorg & Gemeenschap

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven