BOODSCHAPPENBANK

 

Hallo allemaal,

Stichting Boodschappenbank is een non-profit organisatie die zich sterk maakt voor onze medelanders die van het minimum, of net daaronder, in hun eerste levensbehoeften moeten voorzien. Ondanks al het goede werk dat onze voorzitter Joop Lambiekse, de afgelopen vijf jaar al in gang heeft gezet, is die behoefte helaas alleen nog maar toegenomen. Alle reden voor Joop om alle zeilen bij te zetten en heeft hij daarom het voortouw genomen een stichting op te richten. Deze stichting is op 1 maart jongsleden van start gegaan.

Welke hulp biedt Boodschappenbank?

Onze stichting helpt mensen in nood met voedsel, overige boodschappen, meubels, witgoed en kleding. Ook geven wij mensen financiële ondersteuning bij dreigende huisuitzettingen. Helaas zien wij vaak dat deurwaarders zich boven de wet verheven voelen en er aggresieve en ongeoorloofde methoden op nahouden om hun doel te bereiken.

Maar buiten de eerste levensbehoeften helpt Boodschappenbank ook mensen die verstrikt raken in juridische correspondentie met deurwaarders en bewindvoerders.

Wat kunt u voor ons doen?

Met uw hulp kunnen wij ons sterk maken voor al deze mensen. Het is tijd voor verandering in Nederland. Onze minister-president Mark Rutte zegt dat er geen armoede is. Maar helaas is de realiteit heel anders.

Uw hulp kunt u op allerlei manieren bieden, (ondersteunende) diensten, donaties van goederen en/of financiële steun. Als tegenprestatie maken wij graag een sponsorfilm van uw bedrijf die wij bovendien op onze website publiceren en op al onze Facebookpagina’s, Instagram, Google+, Twitter, Snapchat en LinkedIn.nl en diverse andere “social media” plaatsen. Gezien wij goede banden hebben met de landelijke media kunt u uw sponserfilm ook tegemoet zien via de regionale tv-pagina’s op internet. Uiteraard wordt deze sponsorfilm ook aan u ter beschikking gesteld voor uw eigen reclame- en marketingdoeleinden.

Laten we ons samen sterk maken en de armoede in Nederland bestrijden. Onze slogan is niet voor niets,  “SAMEN DRAGEN”. Ook wij kunnen dit niet alleen. Doet u mee? Kijk voor meer informatie op www.boodschappenbank.nl.

Op voorhand bedankt voor uw aandacht en bijdrage.

Met hartelijke groet,

namens bestuur BOODSCHAPPENBANK

Lieke Teulings/Joop Lambiekse

 

 

 

Contact

BOODSCHAPPENBANK
Prins Bernardweg 9
5301 RP Zaltbommel
tel: +31 (6)17828788
fax: n.v.t.
e-mail: samendragen@outlook.com
Website: www.boodschappenbank.nl

Openingstijden

Maandag:
Op afspraak
Dinsdag:
Op afspraak
Woensdag:
Op afspraak
Donderdag:
Op afspraak
Vrijdag:
Op afspraak
Zaterdag:
Op afspraak
Zondag:
GESLOTEN

 

Aanbieders

Bedrijven & Diensten

Horeca

Huis en Tuin

Kleding

Beauty en Wellness

Media

Onderwijs

Sport & Ontspanning

Theater/Film/Cultuur

Verenigingen en Instellingen

Supermarkten

Toerisme

Verenigingen

Vervoer

Winkels

Zorg & Gemeenschap

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven