Saturday 2 December 2017

Man uit Brabant ernstig gewond bij ongeval in Brakel

Man uit Brabant ernstig gewond bij ongeval in Brakel

Bij een eenzijdig verkeersongeval op de van Heemstraweg N322 bij Brakel is in de nacht van vrijdag op zaterdag een man zwaar gewond geraakt. Rond half vijf in de nacht kregen de hulpdiensten de melding van het ongeval. Ter plaatse bleek een auto van de weg te zijn geraakt en met de bestuurderszijde tegen een boom tot stilstand te zijn gekomen.

De bestuurder van de auto werd door de brandweer uit het voertuig gehaald.

Twee ambulance`s en de traumahelikopter werden voor het ongeval gealarmeerd.

Vanwege de zeer dichte mist was het voor het trauma team niet mogelijk om met de helikopter ter plaatse te komen en moest men zich per auto naar het incident begeven.

Nadat het slachtoffer bevrijd was, is het slachtoffer per ambulance overgebracht naar het Universitair Medisch Centrum in Utrecht. Vanwege de lange aanrijtijd van het traumateam en om geen tijd te verliezen is de ambulance het traumateam tegemoet gereden, waarna de arts van het traumateam over is gestapt in de ambulance.

De bestuurder van het voertuig is een man uit Brabant. Dit kon de politie na het ongeval melden. Omdat de familie van het slachtoffer nog niet was ingelicht, kon de politie nog geen leeftijd en woonplaats van het ongeval bekend maken.

Door het ongeval was de van Heemstraweg N322 in beide kanten geheel afgesloten voor het verkeer. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig afgevoerd.

Het ongeval gebeurde in dichte mist. Of de mist ook de oorzaak is geweest, is niet bekend. Maar vanwege de zeer dichte mist is dit wel aannemelijk. De politie heeft het ongeval in onderzoek.

Omdat het ongeval gebeurde op de grens van Brabant en Gelderland, waren zowel politie eenheden uit Brabant als Gelderland ter plaatse.

Foto's en tekst: Meesters Multi Media

Heb jij de KijkOp App al? Download nu gratis voor iOS of Android.

 

Deel bericht:

Reacties

Log in of registreer nu om te kunnen reageren!

Winkels, horeca en bedrijven

Aanbiedingen van winkels, horeca en bedrijven

Berichten van verenigingen en ideële organisaties