Sunday 2 April 2017

Coverband The Streets naar Paradiso

Het is gelukt! The Streets gaan op zaterdag 8 juli  2017, samen met een andere finalisten, naar de finale in poptempel Paradiso!!!! 

Met de steun van "The Streets Family" hebben ze de eerste plaats behaald tijdens de halve finale van The Clash of The Coverbands op 1 april j.l. in Culemborg.

THE STREETS – A LEADERSHIP WE CAN TRUST
Deze partij wordt gestuurd door Stefan Chamboné. De charismatische voorman die met zijn zangcapaciteiten en met zijn ruime bereik ieder nummer sterk neerzet en de zaal meeneemt in z’n eigen aanstekelijke plezier van het optreden. Drummer Marcel Toonen en bassist Thomas van Wamel die een geoliede ritmemachine vormen en de dieselmotor van deze partij zijn. Op gitaar spindokter Jacco Bogers die met vlammende solo’s de kers op de taart vormt.

The Streets zijn ontstaan in 2011 tijdens een bruiloft. In eerste instantie bestonden we uit 5 leden. Zanger Marco besloot in 2013 afscheid te nemen en dus besloten we met vier muzikanten verder te gaan. Met diverse achtergronden (o.a. soul, pop, metal, Nederlandstalig) en woonachtig in de regio Kerkdriel zijn we verder gegaan met onze band: The Streets.

De naam The Streets is ontstaan vlak voor het eerste optreden in het Hart van Alem. Met enige druk van de organisator moest er snel een naam bekend worden voor persuitingen. Op dat moment stonden de heren op straat te roken en zo is de naam ontstaan.

Na het debuut is het hard gegaan. Amper een jaar later stonden we in het voorprogramma van de Dijk, rockte diverse cafés en pubs in Nederland en toerden door Duitsland, Zwitserland en in 2015 zelfs door Engeland en Schotland! Maar het belangrijkste voor ons is the fun en samen op pad gaan. In 2016 is het avontuur in The Clash of the coverbands gestart en parallel het avontuur van de play-offs van Oerrock, naast dat we wederom in het voorprogramma van De Dijk mochten staan.

 


Heb jij de KijkOp App al? Download nu gratis voor iOS of Android.

 

Deel bericht:

Reacties

Log in of registreer nu om te kunnen reageren!

Winkels, horeca en bedrijven

Aanbiedingen van winkels, horeca en bedrijven

Berichten van verenigingen en ideële organisaties