Hulp nodig bij uw thuisadministratie?

Financiële of administratieve zaken zijn niet ieders hobby. En door omstandigheden kun je het overzicht kwijtraken. Bijvoorbeeld als je partner overlijdt, of als je gaat scheiden of je baan kwijtraakt. Dan kan het gebeuren dat er schoenendozen vol bankafschriften op je wachten, of dat er rekeningen zijn die je allang had moeten betalen. Blijf niet te lang rondtobben, maar laat je helpen. Humanitas Thuisadministratie is er speciaal voor.

Een vrijwilliger helpt je je financiële zaken op orde te brengen en op orde te houden. Niet één keer, maar wekelijks. We zetten samen je inkomsten en uitgaven op een rij, gaan na waar je recht op hebt en maken een overzichtelijk huishoudboekje. Daarna kun je zelf je weg vinden in je eigen administratie en financiën. Een hele zorg minder. Bijna iedereen voelt zich na korte tijd enorm geholpen en na langere tijd kunnen mensen vaak weer zelfstandig verder.

Voor wie is deze hulp bedoeld?

Woont u zelfstandig in de Bommelerwaard? Kun je zelf verantwoordelijkheid dragen voor jouw administratie, maar ben jij hier tijdelijk niet toe in staat? Je kunt dan een beroep doen op de ondersteuning van de Thuisadministratie

Wat zijn de kosten?

De vrijwilligers van het project Thuisadministratie van Humanitas Bommelerwaard bieden deze ondersteuning gratis aan.

De vrijwilliger van de Thuisadministratie.

De vrijwilligers hebben deelgenomen aan een speciale training. Zij hebben een Verklaring Omtrent Gedrag, beter bekend als een bewijs van goed gedrag.

Verder kun je van de vrijwilliger verwachten:

                →           betrouwbaar te zijn

                →           geduldig en enthousiast te zijn

                →           goed om te kunnen gaan met vertrouwelijke zaken

                →           regelmatig volgens afspraak beschikbaar te zijn

                →           administratieve ervaring te hebben.

Hoe kunt u zich aanmelden?

Heb je nog vragen, of wil jij je aanmelden, neem dan contact op met de coördinator van Thuisadministratie afdeling Bommelerwaard.

Humanitas Bommelerwaard

Humanitas Bommelerwaard
Pand 9, van Heemstraweg West 9
5301 PA Zaltbommel
tel: 0630158432 secretariaat
e-mail: bommelerwaard@humanitas.nl
Website: https://www.humanitas.nl/afdeling/bommelerwaard/

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven