Herberg de Zwaan

 

Herberg de Zwaan in Hedel; uniek gelegen aan de Maas in de prachtige Bommelerwaard, onderdeel van het Gelders Rivierengebied en dit alles toch maar op een steenworp afstand van Den Bosch (5 km).
Door deze ligging is onze locatie een ideale uitvalsbasis om de omgeving te voet, per fiets of auto te leren kennen. Diverse fiets/ wandelroutes en uitgaanstips zijn bij ons verkrijgbaar. Tevens zijn wij voorzien van een oplaadpunt voor elektrische fietsen.

Mocht U geen (elektrische) fiets hebben, of geen zin hebben deze mee te nemen. Kunnen deze ook op afspraak bij ons gehuurd worden.

Onze Herberg is een gezellige horecagelegenheid waar je kunt genieten van een hapje en een drankje, en waar tevens betaalbaar overnacht kan worden.
Ook is er op afspraak een shuttle service die gasten tot 8 personen kan ophalen/wegbrengen van en naar de dichtbijgelegen stations van Den Bosch en Zaltbommel.

De Bommelerwaard kan bij ons niet alleen beleefd, maar ook geproefd worden. Onze menu’s zijn voor een groot deel samengesteld met producten uit de streek. Zo kunt u bij ons genieten van heerlijk boerderijvlees, ambachtelijke zuivelproducten en boerenijs uit onze polder. Maar natuurlijk ook veel van onze verse groenten, champignons,fruit en aardappelproducten komen uit de directe regio. Dit is niet alleen gezond en lekker, maar natuurlijk ook goed voor het milieu.

Naast alle bovenstaande zaken vinden wij het ook belangrijk een centrale rol te spelen in het dorpsleven door ruimte te bieden aan verenigingen en door het organiseren van evenementen voor jong en oud.
Kortom; kom gerust eens langs wij staan graag voor U klaar!

Contact

Herberg de Zwaan
Voorstraat 8
5321 GH Hedel
tel: 0735995454
e-mail: info@herbergdezwaan.nl
Website: www.herbergdezwaanhedel.nl

Openingstijden

Maandag:
16.00 - 23.00 uur
Dinsdag:
11.00 - 23.00 uur
Woensdag:
11.00 - 23.00 uur
Donderdag:
11.00 - 23.00 uur
Vrijdag:
11.00 - 01.00 uur
Zaterdag:
11.00 - 01.00 uur
Zondag:
11.00 - 23.00 uur

 

Aanbieders

Bedrijven & Diensten

Horeca

Huis en Tuin

Kleding

Beauty en Wellness

Media

Onderwijs

Sport & Ontspanning

Theater/Film/Cultuur

Verenigingen en Instellingen

Supermarkten

Toerisme

Verenigingen

Vervoer

Winkels

Zorg & Gemeenschap

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven