Arnold van Hooft Bankzaken-Hypotheken en Verzekeringen

 

 
 

CONTACT

Voor veel zaken is het prettig als u kunt terugvallen op een betrouwbaar advies. Uw bankzaken bijvoorbeeld, of hypotheken en verzekeringen. En is het dan niet handig als u voor al die onderwerpen dezelfde adviseur heeft? Bij Arnold van Hooft zijn we zo’n kantoor. Met een klein team zijn we u van dienst, bij ons op kantoor in Kerkdriel of bij u thuis.

Een kantoor dat u kent

Het voordeel van een kleiner kantoor merkt u meteen. Wij weten wie u bent als u belt. Wij kennen uw situatie thuis. En wij houden van een goed gesprek. Open en eerlijk. Wij streven persoonlijk contact na, maar gaan ook mee met onze tijd. Compleet met digitale polis mappen, mogelijkheden om zaken online te regelen en een up-to-date kennis van financiële dienstverlening. Wij hebben een gevestigde naam sinds 1993 in Kerkdriel door oprichter Arnold van Hooft. Bovendien zijn wij zelfstandig adviseur van RegioBank: de complete bank, waar u uw geldzaken regelt zoals ú dat wilt.

Zelfstandig adviseur RegioBank

In Kerkdriel gevestigd

Persoonlijk contact

Hypotheek advies

Alle verzekeringen onder één dak

Een passend advies bij uw situatie en wensen

Arnold van Hooft, hoe het allemaal begon

Het ontstaan van Arnold van Hooft Hypotheken en Verzekeringen? Daarvoor moeten wij terug naar 1981, als Arnold van Hooft en Elly van Hooft Saris in Kerkdriel aan de Bernhardstraat een bankagentschap starten van het toenmalige CVB Bank. In 1993 worden de activiteiten verbreed: ook hypotheken en verzekeringen komen erbij naast het bankagentschap. Officieel heet het bedrijf dan volgens de inschrijving bij de Kamer van Koophandel ‘Arnold van Hooft Hypotheken en Verzekeringen’.

Sinds 1995 is het kantoor op de huidige locatie gevestigd, aan de Kerkstraat 71B in Kerkdriel. Nog altijd zijn wij een bankkantoor, als zelfstandig adviseur van RegioBank. De bundeling van bankzaken, hypotheken en verzekeringen onder één dak blijft tot op de dag van vandaag een succesvolle formule. Oprichter Arnold van Hooft blijft in naam voortbestaan, de dagelijkse leiding is in handen van opvolger Seger Knops.

Hoe worden onze medewerkers beloond?

Onze medewerkers worden beloond op basis van een vast, marktconform salaris. Wij sturen onze medewerkers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op de belangen van de consument en onze onderneming op lange termijn. Artikel 1:120 lid 2 van de WFT is op onze onderneming niet van toepassing.

Wat kunnen we voor u doen?

Contact

Arnold van Hooft Bankzaken-Hypotheken en Verzekeringen
Kerkstraat 71B
5331 CC Kerkdriel
tel: 0418633020
fax: 0418633020
e-mail: info@arnoldvanhooft.nl
Website: www.arnoldvanhooft.nl

Openingstijden

Maandag:
van 8.30 tot 17.30 uur
Dinsdag:
van 8.30 tot 17.30 uur
Woensdag:
van 8.30 tot 17.30 uur
Donderdag:
van 8.30 tot 17.30 uur
Vrijdag:
van 8.30 tot 17.30 uur
Zaterdag:
Gesloten
Zondag:
Gesloten

 

Aanbieders

Bedrijven & Diensten

Horeca

Huis en Tuin

Kleding

Beauty en Wellness

Media

Onderwijs

Sport & Ontspanning

Theater/Film/Cultuur

Verenigingen en Instellingen

Supermarkten

Toerisme

Verenigingen

Vervoer

Winkels

Zorg & Gemeenschap

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven